Behöver du byggstädning i Stockholm?

Bor du i Stockholm och behöver byggstädning så kan Svensk byggstädning stockholm vara ett alternativ för dig. Kanske har du renoverat köket eller precis avslutat ett annat byggprojekt? Då finns byggstädningsföretag i Stockholm där för dig som en räddare i nöden. Med deras kompetens och erfarenhet inom städning så kan de hjälpa dig att få rent och fint oavsett hur smutsigt och hur mycket avfall det är. De kan hjälpa dig med allt från enklare projekt som fönsterputsning eller större projekt som grovstädning.

Vad erbjuder byggstädning i Stockholm?

Företag som utför byggstädning i Stockholm kan erbjuda olika städningstjänster. Finstädning är en tjänst som de gör och det innebär generell städning som att plocka bort material, torka golv och väggar samt, damma och så vidare. Grovstädning innebär en mer utförlig städning efter stora renoveringar. De dammsuger exempelvis tak, golv och väggar. Alla utymmen våttorkas och alla lister, dörrar, element och andra delar som tillhör den renoverade ytan blir ordentligt städat. De kan även städa på ställen som är svåra att komma åt och som du kanske inte städar varje dag, det kan till exempel vara städning bakom badkar, tvättmaskin, spis, ugn eller frys. De erbjuder även att hantera allt avfall och material som blivit över från byggrenoveringen.

Vad kostar det?

De flesta byggstädningsföretag har bred kunskap lång erfarenhet och kan därför erbjuda dig en service av hög kvalité. I Stockholm finns det en hel del firmor som erbjuder byggstädning och priserna kan variera beronde på vart i Stockholm du bor. Efterfrågan på dessa tjänster kan vara större i de centrala delarna av huvudstaden och därmed är priserna lite högre. Det finns dock firmor som erbjuder mer konkurrensmässiga priser så att alla potentiella kunder kan ta del av deras tjänster. Det behöver inte kosta en förmögenhet att ditt hem städat efter en renovering.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *