Allt om antigenteststockholm.se

Bor du i Stockholm och känner av symptom av covid 19? Då kan antigenteststockholm.se hjälpa dig. Vill du göra ett säkert test ska du kontakta Underskattad antigenteststockholm.se för att boka en tid. Det är ovanligt att de erbjuder drop in tider så försäkra dig om att du har bokat tid innan du anländer till kliniken. Genom att testa dig gör du både dig själv och omgivningen en tjänst, speciellt om du nu skulle vara smittad. Processen går till enligt följande, ett snabbtest görs i näsan eller svalget. Resultatet visas efter cirka 30 minuter.

Varför antigenteststockholm.se?

antigenteststockholm.se har antigentester som är godkända enligt Folkhälsomyndigheten. Ett antigentest bör tas inom 5 dagar från upplevda symptom. Genom att boka tid hos dem får du snabbast möjliga svar. Deras tester är nämligen ett av de snabbaste testerna som finns för covid 19. Känner du av symptom bör du boka tid direkt antingen via telefon eller på deras hemsida. Glöm inte att du kan göra mer tester och undersökningar än bara för covid 19. Hos antigenteststockholm.se kan du även göra generella hälsoundersökningar.

Kan man testa sig för att se antikroppar?

Har man redan varit sjuk i Covid 19 så kan man göra ett antikroppstest. Detta är också något som antigenteststockholm.se erbjuder. Tänk på att även här måste du boka tid i förväg. Du testar dig inte bara för att skydda dig själv och andra. Du behöver även visa upp ett negativt antigentest om du till exempel ska ut och resa till länder som kräver negativt test vid inresa. Är din avsikt att boka ett test för att du just ska resa utomlands så är det också nånting som du kan göra hos antigenteststockholm.se. Då får du ett dokument som är speciellt avsett som bevis för resande. Dessa brukar även kallas för PCR test.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *